Oslo Kollektiv

Nylyd kollektiv

MAS
Nykommeren MAS er en norsk-persisk artist som har hatt en oppvekst litt utenom det vanlige og har gjennom de tungene tidene laget musikk som en terapi og utløp for vonde følelser. Han har laget musikk i mange år, men det var ikke før i 2019 MAS begynte å lage musikk profesjonelt sammen med sine partnere i NYLYD KOLLEKTIV. MAS lever i et landskap preget av tunge urbane beats med sårbare temaer og energiske hooks.

Alle låtene MAS har gitt ut foreløpig i 2021 har fått enormt god støtte fra NRK P3, P3URØRT, og 730.no.


3TOS

3TOS er en ny lovende, sulten artist fra Nylyd Kollektiv. Personligheten hans bærer preg av å ha vokst opp blant blokkene i et flerkulturelt miljø, samtidig som skateboard har holdt han litt i tøylene fra å skli helt ut. 3TOS ble tidlig introdusert til Rap i barndommen som han enda bevarer elementer av i musikken han lager. Med sin særegne stemme og unike formidlingsevne lager han musikk ut i fra følelser og har bevart mye inspirasjon fra barndommen, men har også utforsket mye for å gi en unik sound. 3TOS er en bohem, som lever i øyeblikket.

BLäMST –
Begynte å skrive rap da jeg var 12, med penn og papir. Skinny rødtopp men følte meg G. Vokst opp med en Haug av søsken og dyr. Pappa var artist og mamma var crazy. Nå lever jeg for å skape no foran mikken og drømmen er å klikke på festivaler med deg. BLäMST mikser sjangere med en følsom og ekte stemme. Med ufiltrerte og ærlige tekster om alt mellom himmel og helvette lever han opp til navnet sitt.

Del gjerne
Share on facebook
Share on twitter

Det er mye spennende på gang

Meld deg på nyhetsbrevet og få nyheter og oppdateringer rett på eposten.

    Festival Uten Navn © 2018-2021