Jesper Jenset

Med over 150 millioner streams og en rekke suksessfulle utgivelser har Jesper Jenset markert seg som en lovende stjerne i det norske poplandskapet. I 2019 debuterte Jesper på norsk i låten «Hver gang», med Arif på gjestevokal. Låten ble raskt en radiohit, og har til nå streamet til gull. I 2020 slapp Jesper en rekke singler, og EP trilogien Vol 3, som mottok internasjonal oppmerksomhet fra Beats 1 og Elton John, som spilte «Facade» på Rocket Hour Show.

Under pandemien flyttet Jesper hjem til Molde igjen, og begynte i denne perioden å skrive mer musikk på norsk. Før sommeren slapp Jesper sin nyeste singel Skyt Me I Hjertet, og inviterte lytteren inn i et nytt og lekent univers på morsmål. Dette ble startskuddet for Jesper sitt norske prosjekt, og med neste singel på vei allerede i høst.

«I har lyst at lytteran mine i Norge skal bli bedre kjent med me, og i føle at ved å synge på norsk blir det meir personlig, og i får mulighet til å vise flere sida av meg sjøl. Det er i tillegg veldig stas å få synge sånn som du snakke til vanlig. I synes moldenser e en ganske særegen dialakt, og gir teksten en ny dimensjon»

Del gjerne
Share on facebook
Share on twitter

Det er mye spennende på gang

Meld deg på nyhetsbrevet og få nyheter og oppdateringer rett på eposten.

    Festival Uten Navn © 2018-2021