Eirik Aas

Eirik Aas

Eirik Aas er første artist som blir med oss å lage festivalstemning i Oslo!😍 Dette gleder vi oss til!🔥👏🏻

Eirik Aas markerte seg først som rapper i gruppen Hester V75, men slapp i 2020 sitt debutalbum «Med lyset slukket» som soloartist. Albumet mottok strålende tilbakemelding fra både publikum og bransje, og Bergens Tidende trillet terningkast 6. Nå er han klar for album nummer to, og tar rappingen til nye høyder. Mindre indie, mer hip hop og pop og stadig med kvalitetsrike tekster fra øverste hylle.

Tidlig i 2021 slapp han albumet “Verden eller ingenting”. Mens det forrige albumet var ment for intimkonserter, er dette albumet ment for festivaler og sosiale settinger (perfekt for oss🕺🏻💃🏽).En av motivasjonene bak prosjektet var at alle låtene skulle fungere som singler. Det har derfor vært naturlig å stykke albumet opp i flere singelutgivelser enn ved det forrige. Dette skulle likevel ikke gå på bekostning av det kunstneriske og den røde tråden i albumet. Med hooks som fester seg og med store produksjoner, er Eirik Aas klar for å ta steget opp fra å være en lokal bergensrapper til å bli en landskjent artist.

Eirik signerte nylig til bergensplateselskapet «Tjommi Records» (Ka2, Zupermaria), og vil fokusere på singelutgivelser ut året.

Link til billetter: https://nv.hoopla.no/sales/funoslo

Link til artistspotify: https://open.spotify.com/artist/3Ry3mBpty7i1SvNEOAz54Y?si=KgLIrObeRVSraY9gHUtv2g&dl_branch=1

Del gjerne
Share on facebook
Share on twitter

Det er mye spennende på gang

Meld deg på nyhetsbrevet og få nyheter og oppdateringer rett på eposten.

    Festival Uten Navn © 2018-2021